Nesodden Fotball morgenekstra er et ekstratilbud for spillere i aldersgruppene 13-16. Tilbudet er ment for læringsorienterte spillere som ønsker å utvikle fotballtekniske ferdigheter og ballspillrelaterte fysiske ferdigheter. Dette er en mulighet for klubbens spillere som ønsker tilgang til ekstraordinære tilbud utover den normale lagsaktiviteten. Tilbudet koster 529 kr for hele sesongen. Det vil si at man har betalt for hele perioden uavhengig hvor mange treninger man velger å delta på, som spilleren står fritt til å velge selv.

Påmelding gjøres via superinvite, som kan gjøres her : MorgenXtra 2018

Alværn og Tangenåsen

For spillere som går på Alværn og Tangenåsen ungdomsskole forgår treningene mandager på Berger kgb fra klokken 07.10 til klokken 08.15. Treningstiden er lagt slik for at det skal passe med busstider både til trening og til skolen når treningen er ferdig.

Bakkeløkka

For spillere som går på Bakkeløkka ungdomsskole forgår treningene onsdager klokken 08.00 til klokken 0910 på Myklerud. Her også er treningen tilpasset at man skal rekke det med buss ( 07.34-bussen fra Fjellstrand )

Utviklingsfokus

På øktene står ferdighetsutvikling i sentrum. Det forventes at spillere som deltar, har dette fokuset, og det legges til rette for å gi hver enkelt deltager best mulig utvikling.